کانادا


 

 

مدارک مورد نیاز سفارت کانادا

 

مرحله اول  :

 

1.چک نمودن مدارک خود جهت واجد شرایط بودن اخذ ویزای کانادا با کارشناسان فروش تور در شرکت دیرین گشت .

 

2.تکمیل فرم تقاضای شرکت در سفر (فرم تقاضای شرکت در سفر در وبسایت دیرین گشت موجود میباشد.)

 

3.ارسال فرم تقاضای شرکت در سفر توسط ایمیل یا مراجعه حضوری به شرکت دیرین گشت

 

تبصره : تا زمان دریافت مدارک و بررسی حایز شرایط بودن و همچنین واریز وجه ریالی مبلغ تور , بدیهی است مراحل ثبت نام شما به صورت رزرو اولیه خواهد بود .

 

مرحله دوم :

 

تکمیل مدارک مورد نیاز جهت درخواست ثبت نام تور کانادا بر طبق چک لیست سفارت مربوطه .

 

1-مدارک شغلی

 

برای صاحبان شرکت های خصوصی مدیر عامل , عضوهیئت مدیره ……..

 

اصل پروانه و مجوز بهره برداری و روزنامه رسمی تاسیس شرکت و اصل روزنامه آخرین آخرین تغییرات شرکت با قید نام و سمت متقاضی , گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت ,

سابقه کار و مشخصات فردی نام و شماره پاسپورت , تاریخ شروع به کار , تاریخ شروع و اتمام مرخصی موافقت شده با ذکر نام مدیر و سوپروایزر با توجه به نوع سفارت ترجیحا به زبان انگلیسی ,

ارائه سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر همراه با مهر سازمان تامین

 

اجتماعی و آخرین حکم کار گزینی و همچنین آخرین فیش حقوقی همراه با مهر ( کارمندان بخش دولتی )

 

  • برای بازنشستگان : آخرین حکم بازنشستگی / آخرین فیش حقوقی

 

برای کسبه : اصل جواز کسب / اصل کارت بازرگانی / آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و همچنین لیست پرداخت بیمه

 

برای پزشکان : اصل پروانه مطب / اصل کارت نظام پزشکی / آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و لیست پرداخت بیمه

 

برای مهندسان : اصل پروانه مهندسی / اصل کارت نظام مهندسی در صورت اشتغال در شرکت , مدارک مربوط به کارمندان بخش خصوصی میبایست ارائه گردد.

 

برای ساختمان سازان :اصل گواهی ساختمان / اصل قرارداد های کاری / اصل پایان کار ساختمان

 

برای وکلا : اصل پروانه وکالت / اصل کارت وکالت

 

برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها : کارت بین المللی دانشجویی , گواهی اشتغال به تحصیل , اصل حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی با مهر

 

برای دانش آموزان : گواهی اشتغال به تحصیل یا کارت دانش آموزی

 

نکته : برای کسانی که منبع درآمدشان از طرق مختلف صورت میگردد ، ارائه مدرک جهت اعلام منبع درآمدشان الزامی میباشد.

مانند ارائه اجاره نامه و یا داشتن سپرده بلند مدت و حسابی که سود سپرده بلند مدت ایشانبه آن واریز میگردد .

حداقل زمان افتتاح حساب بلند مدت میبایست 4 ماه قبل از تاریخ سفر مسافر باشد.

 

2.مدارک بانکی ومالی

 

برای حساب های کوتاه مدت یا جاری : ریز پرینت 4 ماه آخر همراه با نام و نام خانوادگی کامل مسافر و تاییدیه بانک مربوطه

 

برای حساب های کوتاه مدت کپی از قرارداد های سپرده کوتاه مدت + ریز رینت

 

همچنین برای کلیه موارد میبایست میزان در آمد شخصی حساب های بانکی در آنها مشخص باشد.

 

برای حساب های بلند مدت : کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک مربوطه + پرینت 4 ماهه سود حساب

 

حداقل مانده حساب : بطور مثال حداقل مانده حساب برای هر متقاضی می بایست 40 میلیون تومان باشد .

بدیهی است در صورت سفر خانواده سه نفر حساب سرپرست خانواده میبایست حداقل 120 میلیون تومان

موجودی داشته باشد .

 

نکته : افزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارت خانه ها نمیباشد.

 

3.سند ملکی : اصل سند مالکیت بنام مسافر

 

سابقه سفر : داشتن سابقه اخذ ویزا  از کشورهای عضو پیمان شنگن , انگلستان , استرالیا و ……

 

و کثیر السفر بودن مسافر الزامیست.

 

سایر مدارک : اصل گذر نامه با حداقل 6 ماه اعتبار همراه با امضای صاحب گذرنامه + اصل گذرنامه های گذشته دو قطعه 4/5×3/5 جدید , رنگی , تمام رخ با زمینه روشن , اصل شناسنامه ها , اصل سند ازدواج , اصل کارت

ملی گواهی اشتغال به تحصیل فرزندان , فتوکپی از گذر نامه های قبلی به همراه ویزاهای شنگن , آمریکا , کانادا و استرالیا , ترجمه انگلیسی تمام صفحات شناسنامه مسافر

 

نکته : ارائه کپی از تمام مدارک در اندازه A4  به همراه اصل مدارک به هنگام ثبت نام الزامی میباشد در صورت عدم وجود کلیه مدارک به هنگام ثبت نام , مسافر موظف به تکمیل مدارک خود حداکثر تا دو روز پس از تاریخ

ثبت نام میباشد

نکته : ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند , رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که انها را همراهی نمیکند.

 

نکته : کلیه مدارک جهت ارائه به سفارت کانادا میبایست به زبان انگلیسی همراه با مهر مترجم و تاییدیه وزارت دادگستری و امورخارجه صادره در3 ماه اخیر ترجمه گردد.ضمنا هزینه ترجمه بر عهده مسافر می باشد و

حضور مسافر در محل سفارت جهت ارائه مدارک و انگشت نگاری الزامی می باشد.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتردر مورد مبلغ و شرایط ضمانت بازگشت از سفر با کارشناسان فروش ما در شرکت دیرین گشت تماس حاصل نمایئد.

 

www.diringasht.com

 

مدارک مورد نیاز سفارت کانادا



عضویت در خبرنامه

اولین نفری باشید که از تور‌های لحظه آخری و تخفیفات هتل‌ها و بلیط هواپیما با خبر می شوید.



Call Now Buttonسوالی دارید؟ تماس با دیرین گشت