فرانسه


 

مدارک مورد نیاز سفارت فرانسه

 

مرحله اول :

1.چک نمودن مدارک خود جهت جهت واجد شرایط بودن اخذ ویزای شنگن با کارشناسان فروش تور های اروپایی در شرکت دیرین گشت.

2.تکمیل فرم تقاضای شرکت در سفر (فرم تقاضای شرکت در سفر در وب سایت دیرین گشت موجود می باشد.)

3.ارسال فرم تقاضا شرکت در سفر توسط ایمیل یا نراجعه حضوری به آژانس دیرین گشت

تبصره : تا زمان دریافت مدارک و بررسی حائز شرایط بودن و همچنین واریز وجه ریالی مبلغ تور بدیهی است مراحل ثبت نام شما به صورت رزرو اولیه خواهد بود.

مرحله دوم :

تکمیل مدارک مورد نیاز جهت درخواست ثبت نام برطبق چک لیست مربوطه :

 

1-مدارک بانکی و مالی

.برای حساب های کوتاه مدت یا جاری

برای حساب های کوتاه مدت گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل به لاتین + ریز پرینت 3 ماه اخیر

.برای حساب های بلند مدت

کارت حساب سپرده به همراهی گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک مربوطه + ریز پرینت سود حساب 6 ماه اخیر

.حداقل مانده حساب

حداقل مانده حساب برای هر متقاضی می بایست 40 میلیون تومان باشد .

بدیهی است در صورت سفر خانواده 3نفره حساب سرپرست خانواده می بایست حداقل 120 میلیون تومان موجودی داشته باشد.

نکته : می بایست میزان در آمد شخصی در حساب های بانکی مشخص باشد و افزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارتخانه ها نمی باشد.

 

2-سند ملکی : اصل سند مالکیت بنام مسافر + ارائه حداقل یک قبض برق که حتما به نام مسافر باشد.

سایر مدارک : 1.اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار همراه با امضای صاحب گذر نامه + اصل گذر نامه های گذشته

2. 4قطعه عکس 5/4 * 5/3 (جدید ، رنگی ، تمام رخ ، با زمینه روشن که 80 % عکس در بر گیرنده صورت فرد متقاضی باشد)

3.اصل شناسنامه ها 4.اصل سند ازدواج

نکته : رضایت نامه محضری برای افراد زیر 18 سال در صورت عدم درخواست ویزا برای یکی از والدین الزامی می باشد.

(ترجمه به زبان انگلیسی با تایید وزارت دادگستری و امور خارجه )

3-مدارک شغلی :

1.برای دانشجویان : گواهی اشغال به تحصیل

2.اعضای هئیت علمی  دانشگاه : اصل حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی به همراه مهر+گواهی اشتغال به کار

3.برای دانش آموزان : گواهی اشتغال به تحصیل

4.برای صاحبان شرکت خصوصی (مدیر عامل،رئیس هئیت مدیره،نائب رئیس هئیت مدیره،عضو هئیت مدیره و…..):

اصل روزنامه رسمی تاسیس شرکت و اصل روزنامه آخرین تغییرات شرکت ،گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت با ذکر سمت و سابقه کار و مشخصات فردی (نام و شماره پاسپورت)،

تاریخ شروع به کار و میزان حقوق همراه با مهر و امضا روی سربرگ شرکت، برگه مالیاتی پرداخت شده برای شرکت (در صورت داشتن)

1.برای کارمندان شرکت های خصوصی :

گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت با ذکر سمت ،سابقه کار،مشخصات فردی (نام و نام خانوادگی کامل ،شماره پاسپورت)

تاریخ شروع به کار، میزان حقوق ،تاریخ شروع و اتمام مرخصی+لیست بیمه از اداره تامین اجتماعی (ارائه سابقه بیمه 1سال قبل از سفر همراه با مهر سازمان تامین اجتماعی الزامیست.)

2.برای کارمندان بخش دولتی :آخرین حکم کارگزینی +آخرین فیش حقوقی به همراه مهر+گواهی اشتغال به کار

3.برای بازنشستگان : آخرین حکم بازنشستگی + آخرین فیش حقوقی .

4.برای کسبه : اصل جواز کسب / اصل کارت بازرگانی

5.برای پزشکان : اصل پروانه مطب + اصل کارت نظام پزشکی

6.برای مهندسان : اصل پروانه مهندسی+اصل کارت نظام مهندسی (در صورت اشتغال در شرکت ،مدارک مربوط به کارمندان بخش خصوصی می بایست ارائه گردد.)

7.برای ساختمان سازان : اصل گواهی ساختمان / اصل قرارداد های کاری/اصل پایان کار ساختمان

8.برای وکلا : اصل پروانه وکالت + اصل کارت وکالت

نکته : برای کسانی که منبع درآمدشان از طرق مختلف تامین می گردد ارائه مدرک جهت اعلام منبع درآمدشان الزامی می باشد.

مانند ارائه اجاره نامه و یا داشتن سپرده بلند مدت و حسابی که سود سپرده بلند مدت ایشان به آن واریز می گردد .

حداقل زمان افتتاح حساب بلند مدت می بایست 3 ماه قبل از تاریخ سفر مسافر باشد.

نکته:ارائه کپی از تمام مدارک در اندازه  4 به همراه اصل مدارک هنگام ثبت نام الزامی می باشد.

(در صورت عدم وجود کلیه مدارک به هنگام ثبت نام ،مسافر موظف به تکمیل مدارک خود حداکثر تا دو  روز بعد از تاریخ ثبت نام می باشد.)

حضور مسافر در محل سفارت جهت ارائه مدارک و انگشت نگاری الزامی می باشد.

سفارت فرانسه : ترجمه رسمی به زبان انگلیسی همراه با مهر مترجم صادره در 6 ماه اخیرو تاییدیه وزارت امور خارجه و دادگستری (هزینه ترجمه بر عهده مسافر می باشد)

سفارت فرانسه : فیش حقوقی 3 ماه آخر مورئ نیاز است ( مشاغل دولتی و خصوصی)

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد مبالغ و شرایط ارائه ضمانت بازگشت از سفر با کارشناسان فروش ما در شرکت دیرین گشت تماس حاصل بفرمایید.

 

www.diringasht.com

 

مدارک مورد نیاز سفارت فرانسه



عضویت در خبرنامه

اولین نفری باشید که از تور‌های لحظه آخری و تخفیفات هتل‌ها و بلیط هواپیما با خبر می شوید.



Call Now Buttonسوالی دارید؟ تماس با دیرین گشت